New Imaging is

hét contentcreatie bureau van Twente!

New Imaging is hét contentcreatie bureau van Twente!

Bent u op zoek naar een goed contentcreatie bureau in Twente dat echt met u meedenkt? En wilt u uw merk visueel naar een hoger niveau tillen en hierdoor echt goed uw doelgroep bereiken en aan u binden? Dan bent u bij New Imaging aan het juiste adres! We vertellen u op deze pagina graag meer over onze service.

Our recent strategic digital work

New Imaging is een contentcreatie bureau in Twente waarbij u als organisatie terechtkunt voor allerlei verschillende uitingen. Wij werken al jaren in de marketing en werken dan ook goed samen met marketing en sales teams. Wanneer er nog meer strategie en concept nodig is, schakelen wij graag één van onze partner reclamebureaus in. Ons internationale team bestaat uit zeer getalenteerde mensen die elk zo hun eigen unieke vaardigheden hebben. Denk hierbij bijvoorbeeld aan projectmanagers, illustratoren, 2D/3D-artiesten, fotografen, videografen enzovoorts. Wij vinden het belangrijk dat wij u op elk domein dat wij aanbieden het beste product of dienst kunnen leveren. Daarom hebben wij alleen getalenteerde experts in dienst die elk in een bepaald domein gespecialiseerd zijn. Door onze krachten te bundelen, kunnen wij als team ontzettend goede content creëren waarin uw doelgroep zeker te weten geïnteresseerd gaat zijn.

Wat is New Imaging?
Waarvoor kunt u bij dit contentcreatie bureau in Twente?

Doordat ons team zo divers is, kunt u voor allerlei verschillende marketing-uitingen bij ons terecht. Dit kunnen zowel kleinschalige als grootschalige projecten zijn. Denk hierbij bijvoorbeeld aan:

-  Branding;
-  Campagnes;
-  Contentstrategieën;
-  Cross-overs;
-  Illustraties;
-  Visuele effecten;
-  Animaties;
-  Fotografie;
-  Banners;
- Aftermovies.

Wat kunt u van New Imaging verwachten?

Wanneer u onze hulp inschakelt, zien wij dit als een echte samenwerking. Vanaf het begin tot eind denken wij met u mee om zo samen met u tot een prachtig visueel concept te komen, die de branding en de visuele uitingen van uw organisatie echt naar een hoger niveau zal tillen. Wij zijn namelijk altijd op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van media-uitingen en maken ons die ontwikkelingen snel eigen, waardoor wij altijd toonaangevende producten kunnen leveren. Nadat wij samen met u tot een goed concept zijn gekomen, werken wij deze tot in de puntjes. Dit resulteert in één of meerdere geweldige producten, waarmee u uw bedrijf echt goed op de kaart kunt zetten.

Stap voor stap naar het beste resultaat

Op het eerste gezicht lijkt onze werkwijze wellicht eenvoudig, maar toch is het erg effectief. Het proces bevat namelijk veel belangrijke stappen en details, waarvan we er geen enkele overslaan. Bovendien gaan we pas verder met een volgende stap, als de vorige helemaal klopt. We werken dus aan een project op het tempo dat er het beste bij past. Hierdoor wordt elke stap van het proces 100% goed uitgevoerd, waardoor u gegarandeerd enorm tevreden zult zijn met het eindresultaat en deze ook effectief kunt inzetten voor uw reclamedoeleinden.

What we do

Content management
Support Marketingteam
Creative Concepts
Brainstorms
Knowledge sessions
Strategy to Content
Campaigns
Photography
Products
Campaigns
Banners
Portraits
Film
Events
Commercial
Cinematic
Corporate
Product
Animation
3D visualisation
Visual effects
Character animation
Motion graphics
Teasers
Logo animation
Explanimation
Illustration
Wallpaintings
Concept sketches
Cover Design
Storyboarding
Creative content
Crossovers
Music Videos
Campaigns

Join the Team

Got excited? Give us a call for more information, or email us to make an appointment!

hello@newimaging.nl
Arian Hohmann
New Business
Production Manager
Bart Brinkman
New Business
Production Manager
  
Play showreel
More