Voor 3D Animatie in Twente

gaat u naar New Imaging!

Voor 3D Animatie in Twente gaat u naar New Imaging!

Bent u op zoek naar een bedrijf dat voor u 3D Animatie in Twente kan verzorgen? Dan bent u bij New Imaging op de juiste plek! Wij zijn namelijk gespecialiseerd in het maken van 3D animaties. U leest op deze pagina meer over ons en onze werkwijze.

Our recent strategic digital work

New Imaging is een content studio die is gevestigd in Enschede. Ons team bestaat uit verschillende internationale specialisten die elk zo hun eigen expertise hebben. Door onze krachten te bundelen, kunnen wij samen de mooiste projecten opleveren. Zo kunt u bij ons niet alleen terecht voor 3D Animatie in Twente, maar ook voor diverse andere diensten zoals films, fotografie, illustraties en contentmanagement. Echter is het uiteraard ook gewoon mogelijk om van één dienst gebruik te maken, zoals 3D Animatie.

Wat is New Imaging?
Waarom kiezen voor 3D Animatie in Twente?

3D Animatie is één van de meest innovatieve manieren die u kunt gebruiken om uw product of dienst extra goed te neer te zetten. Heeft u een product of dienst waarbij het lastig is om goed naar potentiele klanten over te brengen wat het is en/of om de klant ervan te overtuigen dat hij het product bij u moet aanschaffen? Of heeft u het product al helemaal uitgedacht maar zit het nog in productie, dankzij 3D animatie kunnen wij uw product al compleet visualiseren op basis van 3D modellen of zelfs schetsen. Dankzij 3D Animatie kunt u namelijk uw product, dienst of een verhaal op een zeer duidelijke manier laten zien, u kunt ook direct uw publiek kennis laten maken met de bijzondere specificaties. Bovendien ziet 3D Animatie er ontzettend gaaf uit, waardoor het de aandacht van de kijker niet alleen trekt, maar ook goed vasthoudt.

Welke vormen voor 3D Animatie zijn er?

Met 3D Animatie kunnen allerlei verschillende producten worden gemaakt.Dat zijn:• Product visualisatie: door middel van een 3D Animatie kunt u een product visualiseren en demonstreren.

-   3D gecombineerd met Real Footage: bij deze vorm wordt 3D Animatie of VFX gecombineerd met echte videobeelden.
-  Architectuur visualisaties: Door ontwikkelingen te visualiseren word het gemakkelijker voor de doelgroep om zich in te leven, maar is het ook mogelijk voor bijvoorbeeld ontwikkelaars. Om de reacties van het publiek te polsen.
-  Projectie Mapping: Met Projectie Mapping wordt het projecteren van 3D Animaties op een fysiek object bedoeld. Denk hierbij bijvoorbeeld aan het projecteren van beelden op gebouwen, maar ook aan het veranderen van de materialen en kleuren in een interieur showroom. Tegenwoordig zijn de mogelijkheden met project mapping eindeloos!

We hebben bijvoorbeeld al voor verschillende merken waaronder, LyondellBasell, TW Steel en Pelgrim prachtige 3D animaties mogen maken.

Waarom bij 3D Animatie in Twente kiezen voor New Imaging?

Het maken van 3D Animaties is een vaardigheid die nog niet veel mensen in Nederland, en vooral Twente, beheersen. Het is wel ontzettend belangrijk om 3D Animaties te laten ontwikkelen door een ervaren professional, zodat u zeker weet dat u een prachtig eindproduct krijgt die aan alle kanten klopt. Alleen dan kunt u met uw 3D Animatie het doel bereiken wat u ermee voor ogen heeft. Ons team bestaat uit een zeer getalenteerde 3D-artiesten en meerdere animatoren. Samen kunnen zij voor u een prachtige 3D Animatie creëren waarmee u de visuele uitingen van uw bedrijf echt naar een hoger niveau zult tillen.

What we do

Content management
Support Marketingteam
Creative Concepts
Brainstorms
Knowledge sessions
Strategy to Content
Campaigns
Photography
Products
Campaigns
Banners
Portraits
Film
Events
Commercial
Cinematic
Corporate
Product
Animation
3D visualisation
Visual effects
Character animation
Motion graphics
Teasers
Logo animation
Explanimation
Illustration
Wallpaintings
Concept sketches
Cover Design
Storyboarding
Creative content
Crossovers
Music Videos
Campaigns

Join the Team

Got excited? Give us a call for more information, or email us to make an appointment!

hello@newimaging.nl
Arian Hohmann
New Business
Production Manager
Bart Brinkman
New Business
Production Manager
  
Play showreel
More