New Imaging, voor uw

contentmarketing in Twente!

M → 001

New Imaging, voor uw contentmarketing in Twente!

Wilt u graag online uw publiek op de juiste manier bereiken? Dan kunt u dit onder andere doen door effectief contentmarketing in te zetten. Bent u op zoek naar een bedrijf dat voor u contentmarketing in Twente kan verzorgen? Dan bent u bij New Imaging op de juiste plek. U leest hier meer over onze services.

Our recent strategic digital work

M → 002

New Imaging is een content studio die bestaat uit een internationaal team van ervaren en getalenteerde experts. Ieder expert is weer in een bepaald domein gespecialiseerd. Door onze krachten te bundelen, kunnen wij u voorzien van erg goede en sterke content die compleet aan uw wensen voldoet.

Waarom kiezen voor New Imaging?

M → 003

Wat is contentmarketing precies en waarom is het slim om dit in te zetten?

Met contentmarketing wordt marketing bedoeld die door middel van het verspreiden van content wordt gedaan. Anders dan bij andere marketing-uitingen, heeft de doelgroep bij contentmarketing niet zo snel door dat u hen voor zich aan het winnen bent en uiteindelijk betalende klanten van hen maakt. Bij contentmarketing prijst u namelijk niet op de man af producten aan. In plaats daarvan triggert u via contentmarketing uw toekomstige klanten om kennis met uw bedrijf of organisatie kennis te komen maken en zorgt u ervoor dat zij u in de gaten blijven houden. Uiteindelijk wint u dankzij deze methode het vertrouwen van uw toekomstige klanten, waardoor zij uiteindelijk tot aankoop zullen overgaan.

M → 004

Wat zijn vormen van contentmarketing?

Vormen van contentmarketing zijn onder andere:

-  Het verspreiden van foto’s en video’s;
-  Het verspreiden van infographics;
-  Het verspreiden van blogartikelen.

U kunt deze content onder andere verspreiden op sociale mediakanalen, in nieuwsbrieven en andere visuele kanalen zoals Youtube en Pinterest.

M → 005

Waarom contentmarketing inzetten?

Contentmarketing is een vorm van marketing die op de langer termijn voor klanten kan zorgen. Het kan bij deze vorm van marketing dus wat langer duren voordat een potentiele klant daadwerkelijk tot aankoop overgaat. Toch is het een erg effectieve manier, waarvan u veel profijt kunt hebben als u het goed inzet. Dankzij contentmarketing bindt u klanten namelijk echt aan uw bedrijf, waardoor de kans groot is dat zij uw bedrijf trouw blijven én blijven terugkomen wanneer ze uiteindelijk tot een aankoop zijn overgegaan.

M → 006

Dankzij New Imaging krijgt u prachtige en unieke content

Het is ontzettend goed wanneer u besluit om aan contentmarketing in Twente te doen. Echter is het dan wel belangrijk dat de content die u gaat delen, daadwerkelijk uw doelgroep aanspreekt, hen aandacht trekt en hen aanspoort om u te blijven volgen. Wij van New Imaging denken hierover graag met u mee en ontwikkelen deze content ook graag voor u. Wij zijn gespecialiseerd in het creëren van prachtige content die u tussen uw concurrentie uit laat springen. Wilt u dus zeker weten dat de content die u via contentmarketing in Twente gaat delen uw bedrijf echt goed neer zal zetten en toekomstige klanten aan uw bedrijf laat binden? Laat de content dan door onze specialisten verzorgen!

What we do

S → 001
Contentmanagement
Support Marketingteam
Creative Concepts
Brainstorms
Knowledge sessions
Strategy to Content
Campaigns
S → 002
Photography
Products
Campaigns
Banners
Portraits
S → 003
Film
Events
Commercial
Cinematic
Corporate
Product
S → 004
Animation
3D visualisation
Visual effects
Character animation
Motion graphics
Teasers
Logo animation
Explanimation
S → 005
Illustration
Wallpaintings
Concept sketches
Cover Design
Storyboarding
S → 006
Creative content
Crossovers
Music Videos
Campaigns

Meer weten? Neem contact met ons op!

Het team van New Imaging bestaat dus uit specialisten die graag samen u de marketing van uw bedrijf in Enschede naar een next level brengen. Wilt u meer informatie over ons team, werkwijze en mogelijkheden? Neem dan vooral even contact met ons op, want wij vertellen u er graag meer over!undefined

Bart Brinkman
New Business
Production Manager
Frans Dekker
New Business
Creative Director
  
Play showreel
More