Animatie in Enschede nodig?

Kies voor New Imaging!

Animatie in Enschede nodig? Kies voor New Imaging!

Bent u voor uw onderneming op zoek naar een professioneel bureau die voor u animatie in Enschede en omgeving kan verzorgen? Dan bent u bij New Imaging aan het juiste adres. U leest hier meer over wat wij op dit gebied voor u kunnen betekenen.

Our recent strategic digital work

Het ontwikkelen van een animatie is echt een vak apart dat u niet zomaar door iedereen kunt laten uitvoeren. Er is echt veel kennis, ervaring, creativiteit en expertise nodig om goede animaties te kunnen maken. De ervaren experts van New Imaging doen dit graag voor u!

Waarom uw animatie door New Imaging laten verzorgen?
Voor welke animatie in Enschede kunt u bij ons terecht?

Animatie is één van de meest innovatieve manieren die u kunt gebruiken om uw product of dienst extra goed te neer te zetten. Heeft u een product of dienst waarbij het lastig is om goed naar potentiele klanten over te brengen wat het is en/of om de klant ervan te overtuigen dat hij het product bij u moet aanschaffen? Of heeft u het product al helemaal uitgedacht maar zit het nog in productie, dankzij 3D animatie kunnen wij uw product al compleet visualiseren op basis van 3D modellen of zelfs schetsen. Dankzij animatie kunt u namelijk uw product, dienst of een verhaal op een zeer duidelijke manier laten zien, u kunt ook direct uw publiek kennis laten maken met de bijzondere specificaties. Bovendien ziet animatie er ontzettend gaaf uit, waardoor het de aandacht van de kijker niet alleen trekt, maar ook goed vasthoudt.

+
Visuele effecten1/5
Visuele effecten zijn effecten die om wat voor dan reden dan ook (te gevaarlijk, onmogelijk of te duur) niet met een camera zijn vast te leggen. De visuele effecten worden op een computer gemaakt en vervolgens aan bestaand videomateriaal toegevoegd. Dankzij visuele effecten kunt u een hele originele draai geven aan bestaand beeldmateriaal en zelfs ook uw eigen visuele wereld creëren.
+
Karakter Animatie2/5
Wilt u graag een bepaald karakter aan uw bedrijf binden? Wilt u bijvoorbeeld uw bedrijf in een fictief persoon gieten of juist de doelgroep van uw bedrijf? Dan kunt u dit door middel van character animation laten doen. Door middel van karakter animatie kunt u ijzersterk uw verhaal vertellen en uw doelgroep aan u binden.
+
Motion graphics3/5
Met motion graphics worden grafische elementen en/of teksten bedoeld die bewegen. Simpel gezegd kunnen door middel van motion graphics grafische ontwerpen ‘tot leven worden gebracht'. Door van uw grafische ontwerpen motion graphics te maken, vallen ze goed op en kunt u het verhaal van uw bedrijf of organisatie echt kracht bij zetten.
+
3D visualisatie4/5
Door middel van 3D visualisatie kan dat wat u in gedachten heeft, visueel worden gemaakt. Denk hierbij bijvoorbeeld aan een bouwproject. Door middel van 3D visualisatie kunt u goed aan een ander laten zien wat u voor ogen heeft.
+
Teasers5/5
Wilt u de nieuwsgierigheid van uw doelgroep prikkelen, zodat zij de ontwikkelingen van uw bedrijf blijven volgen? Dan is het een ontzettend goed idee om teasers in te zetten. Door teasers strategisch in te zetten, kunt u uw doelgroep bijvoorbeeld nieuwsgierig maken naar een nieuw product of dienst. En door uw doelgroep te ‘teasen', vergroot u niet alleen hun nieuwsgierigheid maar ook belangstelling voor het product of dienst. Hierdoor is de kans groot dat zij daadwerkelijk tot aankoop zullen overgaan wanneer u het product of dienst uiteindelijk lanceert.

What we do

Content management
Support Marketingteam
Creative Concepts
Brainstorms
Knowledge sessions
Strategy to Content
Campaigns
Photography
Products
Campaigns
Banners
Portraits
Film
Events
Commercial
Cinematic
Corporate
Product
Animation
3D visualisation
Visual effects
Character animation
Motion graphics
Teasers
Logo animation
Explanimation
Illustration
Wallpaintings
Concept sketches
Cover Design
Storyboarding
Creative content
Crossovers
Music Videos
Campaigns

Join the Team

Got excited? Give us a call for more information, or email us to make an appointment!

hello@newimaging.nl
Arian Hohmann
New Business
Production Manager
Bart Brinkman
New Business
Production Manager
  
Play showreel
More