Voor een corporate film in Twente

gaat u naar New Imaging!

Voor een corporate film in Twente gaat u naar New Imaging!

Heeft u voor uw bedrijf of organisatie een corporate film in Twente nodig? En bent u hiervoor op zoek naar een professioneel bedrijf die voor u een prachtige corporate film kan maken? Dan is New Imaging de organisatie die u zoekt. Lees snel verder!

Our recent strategic digital work

Een corporate film is éen van de meest effectieve, snelste en impressieve manieren om uw bedrijf te presenteren. U kunt in zo’n film namelijk goed laten zien wat de missie, visie bedrijfscultuur van uw bedrijf of organisatie is. Daarnaast kunt u in een corporate film duidelijk het imago van uw bedrijf of organisatie naar voren brengen. Bent u een informeel bedrijf waar er wel een grapje kan worden gemaakt? Of bent u een heel formele en serieuze organisatie? Door dit in de corporate film duidelijk naar voren te brengen, krijgen mensen een goed beeld van uw organisatie. Dit is niet alleen ideaal voor nieuwe klanten, maar ook voor het aantrekken van werknemers.

Wat is een corporate film?
Waarom kiezen voor een corporate film in Twente?

Er zijn verschillende, uiteenlopende redenen om te kiezen voor een corporate film in Twente. Eén daarvan benoemden hierboven al: door naar de corporate film van uw bedrijf te kijken, kunnen mensen er een goed beeld van krijgen. En dat is zowel voor de interne als externe communicatie fijn. Inmiddels hebben we al voor verschillende merken waaronder, Nedap, Hogeschool Saxion en Performance Factory prachtige films mogen maken.

De voordelen van een corporate film bij interne communicatie

Wilt u graag op een effectieve en laagdrempelige manier aan uw werknemers duidelijk maken wat u van hen verwacht? Dan kunt u dit door middel van een corporate film over uw bedrijf doen. Dankzij deze video weten werknemers welke waarden en normen belangrijk zijn voor het bedrijf, wat de visie en missie van het bedrijf is en welk gedrag het bedrijf daarbij van toepassing vindt. Hierdoor weten werknemers goed wat van hen verwacht wordt en kunnen zij beter handelen naar de normen en waarden het bedrijf. Dit kunnen zij dan weer doorvoeren in hun communicatie naar de buitenwereld toe, in reclame-uitingen enzovoorts. En dit komt het imago van uw bedrijf alleen maar ten goede.

De voordelen van een corporate film bij externe communicatie

Een corporate film is ook een perfect middel voor externe communicatie.  U kunt de film bijvoorbeeld gebruiken om aan externe partijen de missie en werkwijze van uw bedrijf uit te leggen en om hen aan uw bedrijf te binden.

U kunt een corporate film onder andere gebruiken op:

-  De website van uw bedrijf;
-  De sociale mediakanalen van uw bedrijf;
-  Tijdens bedrijfspresentaties;
-  En op evenementen.

Met een corporate film in Twente kunt u dus niet alleen uw imago, maar ook de bedrijfsidentiteit verbeteren en daardoor meer omzet behalen.

What we do

Content management
Support Marketingteam
Creative Concepts
Brainstorms
Knowledge sessions
Strategy to Content
Campaigns
Photography
Products
Campaigns
Banners
Portraits
Film
Events
Commercial
Cinematic
Corporate
Product
Animation
3D visualisation
Visual effects
Character animation
Motion graphics
Teasers
Logo animation
Explanimation
Illustration
Wallpaintings
Concept sketches
Cover Design
Storyboarding
Creative content
Crossovers
Music Videos
Campaigns

Join the Team

Got excited? Give us a call for more information, or email us to make an appointment!

hello@newimaging.nl
Arian Hohmann
New Business
Production Manager
Bart Brinkman
New Business
Production Manager
  
Play showreel
More